BUDI NA WEBU

TAMO SU SVI

Digitizer je kompanija koja se bavi se PROFESIONALNOM OPTIMIZACIJOM SOCIAL MEDIA (društvenih mreža). Osnovan je sa idejom da pomogne biznisima u unapređivanju svog poslovanja koristeći

DRUŠTVENE MREŽE

INTERNET  i WEB tehnologije.

Korisnici DRUŠTVENIH MREŽA postali su izazov i cilj postali su IZAZOV I CILJ svakog biznisa što je dovelo do promene načina obraćanja TARGETIRANOJ CILJNOJ GRUPI.

Svaki Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TripAdvisor, FourSquare ili drugi profil na društvenim mrežama (Social Media platformama) ima svoju CENU i njihova pažnja merena sekundama, reakcijom i akcijom postavlja se kao ULTIMATIVNI CILj svakog biznisa.

Temeljnim istraživanjem Vašeg biznisa, usluga, proizvoda, lokacije, konkurencije, slabosti i prednosti i implementiranjem navedenog u jasnu strategiju i sadržaj, posvećeno radimo na poboljšanju slike korisnika društvenih mreža i Vašeg brenda, povezivanju sa Vašim brendom, proizvodima i uslugama, kao i povećanju vidljivosti istog.

Svakodnevnim učenjem i unapređivanjem kompetencija, kombinovanjem marketinškog iskustva, programiranja i permanentnog učenja idemo u korak sa inovacijama, kako bi se naše usluge prepoznavale po KVALITETU.

FACEBOOK
TRIPADVISOR
INSTAGRAM
FOURSQUARE
LINKEDIN
WEBSITE

GOOGLE+
ADS

Web Digitizer Doo ™

NE ZNATE ODAKLE DA POČNETE? 

SATI EDUKACIJE
SATI ISKUSTVA
RADNIH SATI
SATI ZALAGANJA
[/vc_column]

IMATE DIGITALNE SNOVE? 

Send E-Mail

Your name

Your email

Subject

Your message

WEB DIGITIZER Doo| SERBIA | BELGRADE | BALKANSKA 18 | +381 64 111 9999 | Skype ID: WEB.DIGITIZER